perjantai 14. tammikuuta 2011

Tervetuloa

Ensimmäisessä merkinnässäni haluaisin selventää, miksi ikinä päätin tämän blogin aloittaa ja mitä se tarkalleen ottaen sisältää.

Luen usein yaoita sekä shonen-aita. Luotan siihen, että kaikki jotka tänne eksyvät lueskelemaan, tietävät mitä nämä kaksi anime/manga genreä ovat, tai ottavat siitä selvää muualla, sillä blogin tarkoitus ei ole esitellä mitä yaoi on, vaan millaista yaoita on olemassa, mitä eri sarjat sisältävät, mitä kannattaa välttää ja mitä suosia jos tietää omat mieltymyksensä. Blogi ei ole myöskään sitä varten, että hehkuttaisin täällä omia suosikkisarjojani, arvostelen kaikenlaista yaoita mitä eksyn lukemaan.
Kuviakin tulee olemaan, mutta en julkaise tässä blogissa kuvia, jotka ovat yli K18-ikäräjan, vaikka itse arvosteltava sarja ylittäisi tämän rajan. Haluan pitää tämän blogin avoimena kaikille yaoista kiinnostuneille, ja kaikki eivät kaipaa nähtäväksi suoraa toimintaa. Arvostelussa kerron kyllä mitä sarja sisältää, joten herkempien ei kannata lukea K18 merkittyjä sarjoja.

Arvostelut toteutan tällä kaavalla:

Sarjan nimi:
Tekijä(t):
Ikäraja:
Pituus: (jaksoja tai kirjoja)
Sarjan juoni:
Omaa arvosteluani
Plussat ja miinukset
Jokainen arvostelu tulee sisältämään vähintään yhden kuvan.

Ajattelin myös välillä arvostella ja analysoida erillaisia Yaoi pareja ja parituksia, joissa esittelen suosittuja sekä vähemmän tunnettuja poikapareja, ja yritän etsiä syytä pitää juuri näitä henkilöitä luotuina toisilleen.

Ja vielä tämä jonka varmasti kaikki tietävät, en omista blogissani käyttämiä Yaoi/Shonen-ai kuvia.

Toivottavasti tulet viihtymään vaatimattoman blogini parissa

Miss MayFly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti