tiistai 18. tammikuuta 2011

Kanga na Spoon (Elegant Spoon)

Sarjan nimi: Kanga na Spoon (Elegant Spoon)
Tekijä: Ike Reibun
Ikäraja: K18
Pituus: 1 pokkari

Sarjan juoni:
Yoshiaki ja Kasumi ovat olleet erottomattomia kouluajoista lähtien, ja nyt aikuisina heidän suhteensa on edennyt jo siihen asti, että he ovat rakastavaisia. Sanonta, vastakohdat täydentävät, pätee tässäkin sarjassa, Yoshiaki on työssään menestynyt myyntimes joka arvostaa rauhaa ja hiljaisuutta, Kasumi taas on stailisti, joka muistuttaa kulkukissaa; hän tulee ja menee Yoshiakin luokse kun siltä tuntuu. Aloilleen kuitenkin asetutaan nopeasti ja pari muuttaa saman katon alle. Mustasukkaisuus ja arkisemmat parisuhderiidat rasittavat aika ajoin suhdetta, ja niihin sarjan juoni rakentuukin. Yhden suuremman riidan jälkeen asiat sovitaan, ja lopussa pari löytää itsensä häitään viettämästä.

Tämän pokkarin luki nopeasti, mutta hyvä mieli siitä loppujen lopuksi jäi. Jos ei välitä siitä, kuinka jännittävä tai omalaatuinen juoni on, varmasti viihtyy tämän mangan äärellä. Sarja oli hieman hajuton ja mauton minulle, mutta oli positiivinen yllätys lukea miesparin häistä lopussa, joka on yaoissa jokseenkin harvinaisempaa.
Toisiensa vastakohtien olevien hahmojen suhdetta on toki mielenkiintoista seurata, mutta itsessään hahmopersoonat eivät uponneet minuun tässä tarinassa. Mutta jos yaoita etsii, tästä pokkarista sitä löytyy. Yksityiskohtaisessa piirrustustyylissä ei oltu graafisoitu liian tarkasti seksiä, mutta silti riittävän tarkasti nostamaan ikäraja kahdeksaantoista. Yleisessä vessassa ja makuuhuoneessa puuhastellaan paljon, joten jos "normaali", kahden miehen rakastelu miellyttää silmää, suosittelen sarjaa.

Plussat
+ Kaunis kynänjälki
+ Normaali, mutta hyvä kertomus kahden miehen parisuhteesta
+ Lupaavan paljon yaoita
+ Huumori toimii hyvin
+ Homohäät

Miinukset
- Ei kovin mielikuvituksellinen
- Perinteinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti