tiistai 1. maaliskuuta 2011

Ikoku Irokoi Romantan (A Foreign Love Affair) Anime

Sarjan nimi: Ikoku Irokoi Romantan (A Foreign Love Affair)
Tekijä: Ayano Yamane
Ikäraja: K18
Pituus: 2 OVA

Sarjan juoni: Japanilaisen mafiapomon poika Ranmaru joutuu vasten tahtoaan menemään naimisiin toisen mafiaperheen tyttären, Kaorun kanssa. Paremmin sisaruksiksi sopiva pari tappelee aina kun ehtii, mutta kumpikaan ei tahdo vaikeuksia suvuilleen. Häitä vietetään loisteliaalla risteilijällä, jonka päämääränä on romantiikan kaupunki Rooma. Romanssi laivalla syttyykin, kun komea laivakapteeni Alberto "Al", iskee silmänsä persoonaalliseen Ranmaruun. Sattumien kautta miehet päätyvät yhdessä baaritiskille, ja sitä kautta sänkyyn. Perillä Italiassa pari tapaa uudestaan uusien sattumien myötä, ja Al tunnustaa Ranmarulle tunteensa tätä kohtaan, jotka Ranmaru torjuu. Mutta kun Ranmaru siepataan mukaan likaiseen rahabisnekseen, ei Al epäile tulla hänen avukseen, ja pelastusoperaation jälkeen päästään karkumatkalle kuin oikeat rakastavaiset.

Olin kuullut tästä animesta paljon, josta on olemassa myös yhden pokkarin pituinen manga, mutta katsoin ja luin sarjan vasta tänä yönä, ja positiivinen kokemus se olikin. Jos puntaroi, katsoisiko vain animen vai lukisiko mangan, suosittelen animea, josta tämän arvostelunkin kirjoitin. Animen juoni on tasapainoisempi, ja animaation suorittanut studio PrimeTime on tehnyt loistavaa jälkeä, ja pitänyt arvossaan mangaka Ayano Yamanen taidetta.
Harmiton, suloinen, ehkä hieman ennalta arvattava yaoi sopi hyvin katsottavaksi yömyöhään, ja se suoritui fanipalvelusta loistavasti. Tätä olisi katsonut enemmänkin kuin vain kaksi jaksoa. Jos et odota aivosoluja kutittelevaa juonta, et varmasti tule pettymään. Suosittelen kaikille, jotka sarjasta pitävät, tutustumaan myös muihinkin Ayano Yamanen sarjoihin, ja hänen toinen mangansa, You are my Loveprize in Viewfinder, on myös tulossa animoitavaksi, tai tarkemmin oikeastaan, siitä on tulossa Animix.
Paljoa muuta sanottavaa ei ole. Tiivistettynä Ikoku Irikoi Romantan sisältää hyvännäköisiä miehiä, pikkutuhmaa koskettelua, kuumia suudelmia ja komedisia väärinkäsityksiä ja sattumia.

Plussat
+ Fanipalvelu
+ Animointi
+ Huumori
+ Ei tylsistä

Miinukset
- Hieman persoonaton hahmosuunnittelu
- Lyhyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti